MISSIE EN VISIE2018-07-03T14:51:44+00:00
Loading...

Missie en Visie

De werkwijze bij Huidinstituut Maris

Bij Huidinstituut Maris werken wij niet met standaardbehandelingen, maar leveren enkel “maatwerkdiensten”. Iedere klant is immers uniek en na een uitgebreide gratis intake stellen wij een gepersonaliseerd plan van aanpak op mbt uw wensen. Vervolgens bespreken wij welke behandelingen noodzakelijk zijn en welke producten nodig zijn voor uw thuisgebruik en zo gaan wij samen op weg naar uw doel.

Hoe bereiken wij bij Huidinstituut Maris uw doel

Met onze kennis

Enkel het beste kunnen bieden vraagt om kennis en ook na het behalen van een diploma blijven wij onze kennis verruimen. Dit om uw huid goed te kunnen beoordelen en een juist gepersonaliseerd plan van aanpak op te stellen op weg naar uw doel. Vandaar volgen wij jaarlijks vele professionele trainingen, mn
Huidkennis, Epi genetica, Immunologie, Huid&Milieu, Cel communicatie etc. Wij respecteren onze huid en werken daarom niet met fruitzuren beneden 3,5% dwz: wij werken enkel veilig en zullen uw huidbarrière nooit beschadigen.

Waarmee bereiken wij bij Huidinstituut Maris ons doel

Met zeer hoogwaardige producten en bewezen resultaten.

Wij werken al jaren met !QMS Medicosmetis welk bestaat uit maar liefst 82% werkzame stoffen. !QMS is 3 jaar op rij, 2015, 2016 en in 2017 uitgeroepen tot World”s Best Spa Brand. De Absolute Leading Lady mbt Anti Ageing en Huidverbetering.

Met veilig en resultaat bewezen apparatuur

Wanneer enkel het beste goed genoeg is voor onze klanten dan geldt dit zeker ook voor ons apparatuur. En dat wil zeggen: enkel veilig apparatuur en enkel apparatuur met bewezen resultaten.

Met enkel 100% minerale make up

Omdat meerdere van onze klanten te maken hebben met een soort probleemhuid of zeer droge of gevoelige huid en toch een trend make up wensen hebben wij gekozen voor La Bella Donna. La Bella Donna sluit zeer goed aan bij onze filosofie om enkel met zeer hoogwaardige producten te werken en is geschikt voor:

  • Droge/vette huid
  • Gevoelige/allergische huid/acne huid
  • Rosacea/couperose

Wenst u informatie over onze behandelingen of onze minerale make-up?
Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende afspraak voor u,

Uw huid en uw wensen… laat het mijn zorg zijn